Hoes Automotive

Huisstijl & branding / Fotografie / Videografie

Huisstijl ontwikkeling

Logo / Stationery / Webdesign

Hoes Automotive is een vertrouwd autobedrijf in Eindhoven, bekend om vriendelijke service en tevreden klanten. Ze bieden luxe auto’s aan voor een betaalbaar budget en staan klanten bij met eerlijk advies.

Samen zijn we meerdere sessies aangegaan om de juiste informatie te verzamelen voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl. 

 

Logo

Typekit

Logo typeface

Montserrat

Body font

Poppins

Kleurenpalet

Fotografie

Showroom & sfeer

Wij zijn met veel plezier langs de mooie showroom gegaan van Hoes Automotive en hebben daar het sportieve wagenpark mogen vastleggen voor zowel de website, als social media content. 

Videografie

Showroom compilatie

Voor Hoes Automotive hebben we naast de huisstijl ontwikkeling en fotografie ook videografie voor hun social media kanalen geproduceerd. De edit is voorzien van een sportieve energie, om de look & feel van de autokarakters te benadrukken.

Reactie vanuit Hoes Automotive

Hoeshang / Eigenaar Hoes Automotive

Suren heeft onze vraagstuk erg professioneel aangepakt, we zijn meer dan tevreden met het resultaat van onze huisstijl. Ik heb een logo waar ik ontzettend trots op ben en krijg steeds weer positieve reacties van onze bezoekers op de uitstraling in de showroom. 

www.hoesautomotive.nl

Interesse in een samenwerking?

We staan open voor nieuwe samenwerkingen en inspirerende uitdagingen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Suren Avetisov – Creative Director & Content Creator

Suren Avetisov - Creative Director & Content Creator