Gemeente Nijmegen

Fotografie / Video

Lives Not Knives

Campagne Gemeente Nijmegen

De campagne “Lives Not Knives,” een samenwerking tussen de Gemeente Nijmegen en jongerenwerk organisatie Bindkracht10, richt zich op het verminderen van messengeweld onder jongeren. 

Wij hadden de eer om de visuele aspecten van de campagne te verzorgen, waaronder fotografie, posters en video’s. Door middel van krachtige beelden en boodschappen trachtten we bewustzijn te creëren over de ernstige gevolgen van messengeweld en jongeren aan te moedigen om te kiezen voor vreedzame oplossingen en een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren.

www.bindkracht10.nl

 

Play Video

Vuurwerk verbod

Video boodschap

De Gemeente Nijmegen heeft een vuurwerkverbod ingevoerd om de veiligheid van burgers te waarborgen en overlast te verminderen. Om jongeren aan te moedigen zich aan dit verbod te houden, hebben ze ons benaderd om een korte video te produceren.

In deze video hebben we op een pakkende en impactvolle manier de nadruk gelegd op de risico’s en gevolgen van onveilig vuurwerkgebruik, met als doel jongeren bewust te maken en hen aan te sporen om verantwoorde keuzes te maken tijdens de feestdagen.

Play Video

Economische Visie

Interview opnames ondernemers Nijmegen

De Economische Visie van Gemeente Nijmegen is een strategisch plan dat gericht is op het bevorderen van economische groei, duurzaamheid en welvaart in de regio. De visie richt zich op het stimuleren van sectoren zoals gezondheid, technologie en duurzaamheid, en het aantrekken van investeringen en talent om de lokale economie te versterken. 

Wij hadden de mogelijkheid om dit vast te leggen vanuit de perspectief van verschillende ondernemers uit Nijmegen. Zo zijn we langs vele organisaties gegaan om ze te interviewen. Deze films zijn onder andere gepresenteerd tijdens de Economische Visie inspiratiebijeenkomst in de Pathé bioscoop in Nijmegen. 

De Papierfabriek

Play Video

Hubertushal

Play Video

Young Talent Board

Play Video

Interesse in een samenwerking?

We staan open voor nieuwe samenwerkingen en inspirerende uitdagingen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Suren Avetisov – Creative Director & Content Creator

Suren Avetisov - Creative Director & Content Creator