Gemeente Amsterdam

Fotografie / Video

Keti Koti

Aftermovie

Op Keti Koti op 1 juli 2023 in Amsterdam, ter herdenking van de slavernijafschaffing, nam ook de koning deel aan de ceremonie. Zijn aanwezigheid onderstreepte het belang van de gelegenheid en benadrukte de nationale erkenning van deze historische gebeurtenis. 

We hadden de eer om een aftermovie van dit moment te maken, waarin de betekenis en het belang van deze dag werden gevangen.

Play Video

Jongerenparticipatie Zuidoost

Aftermovies

Jongerenparticipatie Zuidoost in Amsterdam stimuleert en faciliteert betrokkenheid van jongeren in hun gemeenschap. Ze bieden een platform waar jongeren kunnen deelnemen aan discussies, projecten en besluitvorming over kwesties die hen aangaan. Hierdoor krijgen jongeren de kans om hun stem te laten horen, ideeën te delen en bij te dragen aan positieve veranderingen in het stadsdeel Zuidoost.

We kregen de kans om diverse evenementen en de sfeer vast te leggen in de vorm van aftermovies.

Bims Movie Night

Aftermovie

Een gezellige filmavond georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar uit Amsterdam Zuidoost. Ook jongeren van de plaatselijke asielzoekerscentrum waren welkom geheten voor dit evenement.

Proef de sfeer van de avond met de passende aftermovie die wij mochten creëren.

Play Video

Crossing The Line

Aftermovie

“Crossing The Line” is een intieme bijeenkomst die speciaal is ontworpen voor mensen die open willen praten over grensoverschrijdend gedrag. Het biedt een veilige en vertrouwelijke ruimte waar deelnemers vrijuit kunnen delen, luisteren en leren over dit gevoelige onderwerp.

Wij zijn gevraagd om deze bijeenkomst vast te leggen en de sfeer in beeld te brengen.

Play Video

Kindercomissie Zuidoost

Eventfotografie / Aftermovie / Videoclip

De Kindercommissie Zuidoost in Amsterdam is een organisatie die zich richt op het vertegenwoordigen van de stemmen en belangen van kinderen in het stadsdeel Zuidoost. Ze bieden een platform waar kinderen kunnen deelnemen aan discussies en besluitvorming over onderwerpen die invloed hebben op hun levens en gemeenschap.

We zijn verheugd de activiteiten van de Kindercommissie Zuidoost in Amsterdam vast te leggen via fotografie en video. Hiermee kunnen we hun projecten en betrokkenheid visueel delen, en anderen inspireren over het belang van kinderparticipatie en gemeenschapsopbouw.

Meer Liefde - Campagne

Aftermovie

De Kindercommissie volgde een workshop van Graffitifun om 4 plantenbakken te versieren van graffiti, die in diverse wijken in Zuidoost werden geplaatst. Onder de campagne “Meer Liefde” maken ze krachtig een statement tegen geweld in Amsterdam Zuidoost.

We hadden de eer om hiervoor een passende aftermovie te creëren.

Play Video

Shark Tank - Werving & Selectie

Aftermovie

Een inspirerende Shark Tank-evenement vond plaats bij Pathé Arena om nieuwe leden voor de Kindercommissie te werven en te selecteren. Gastheer Defano Holwijn leidde het evenement en werd bijgestaan door een muzikaal optreden van Cheyenne Toney.

Met trots kregen we de kans om dit evenement te verzorgen van reclamemateriaal, een aftermovie, fotografie en een livestream

Play Video

Installatie Kindercommissie Zuidoost - 2020 / 2021

Promotiefilm

In een installatievideo leggen alle leden van de Kindercommissie een eed af, waarin ze vastberaden beloven zich volledig in te zetten voor het welzijn van Zuidoost. 

Stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing benadrukt dit plechtige moment met een toespraak, waarin ze de leden officieel verwelkomt en aanmoedigt om een positieve impact te hebben op hun gemeenschap. De video symboliseert de betrokkenheid en vastberadenheid van de kinderen om bij te dragen aan de bloei van Zuidoost.

Om nieuwe deelnemers aan te trekken hebben we gekozen voor een subtiele speelse filmset en montage.

Play Video

Uit de Bims - Tegenslagen

Videoclip

“Uit de Bims” is een opmerkelijk videoclip project waarbij kinderen deelnamen aan een intensief 3-daags workshop traject. Onder begeleiding van BlackRockStar, producer Navadem en artiest Shock Elias hebben ze gezamenlijk een nummer geschreven en opgenomen dat de Bijlmer in Amsterdam belicht.

Dit muzikale project resulteerde in een dynamische videoclip, waarvoor we de eer hadden om deze te creëren. De videoclip werd later met trots vertoond in Pathé Arena in Amsterdam, waardoor de kinderen hun artistieke prestaties en unieke perspectieven met een breder publiek konden delen.

Play Video

Interesse in een samenwerking?

We staan open voor nieuwe samenwerkingen en inspirerende uitdagingen. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Suren Avetisov – Creative Director & Content Creator

Suren Avetisov - Creative Director & Content Creator